Jednoduchý recept

Celer pečený v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63363
Kategorie: Přílohy

Ingredience

100 g Celer bulvový
5 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 55 kcal
Kilojoule 229kJ
1% Sacharidy 3 g
6% Tuky 4 g
24% Sodík 488 mg
1% Bílkoviny 1 g

Celer pečený v alobalu postup přípravy receptu:

1

Oloupaný kus celeru překrojíme na poloviny a povaříme v osolené vodě 10 minut.

2

Povařený celer osušíme, opepříme a položíme na alobal potřený olejem. Alobal dobře uzavřeme a celer pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.

Poznámka

Celer můžeme před pečením okořenit podle chuti. Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept