Jednoduchý recept

Dušené fazolky s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63364
Kategorie: Přílohy

Ingredience

0,5 stroužek Česnek
100 g Fazolové lusky zelené
5 g Olej rostlinný
10 g Petržel - nať
60 g Rajčata
1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 89 kcal
Kilojoule 372kJ
3% Sacharidy 11 g
6% Tuky 5 g
12% Sodík 245 mg
5% Bílkoviny 3 g

Dušené fazolky s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omyté zelené fazolky nakrájíme na kratší nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme, oloupaný česnek rozetřeme.

2

Připravenou zeleninu dáme do kastrolu na rozehřátý olej, osolíme a dusíme pod pokličkou.

3

Když fazolky změknou a tekutina se téměř odpaří, zeleninu mírně osladíme a přisypeme nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept