Recept

Teplý cizrnový salát se zeleninou a žampióny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 17 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63387

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 ks Cibulka jarní
110 g Cizrna konzervovaná
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika oranžová
2 špetka Pepř bílý
1,5 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
0,3 kávová lžička Sůl
100 g Šunka krůtí
185 g Žampiony v kořeněném nálevu

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 894kJ
7% Sacharidy 26 g
9% Tuky 7 g
42% Sodík 830 mg
25% Bílkoviny 14 g

Teplý cizrnový salát se zeleninou a žampióny postup přípravy receptu:

1

Všechnu zeleninu omyjeme a očistíme: jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka, petrželovou nať pokrájíme nadrobno. Krůtí šunku nakrájíme na kostičky. Rajčata rozkrájíme na osminky, velkou papriku a malou chilli papričku rozkrájíme a zbavíme semínek, papriku pokrájíme na proužky, chilli posekáme nadrobno.

2

V hluboké teflonové pánvi rozehřejeme olivový olej, na něm zpěníme cibulku, pak přidáme rajčata, scezenou cizrnu z konzervy a sterilované malé žampióny. vše promícháme, podle chuti osolíme, posypeme čerstvě pomletým bílým pepřem a pod poklicí dusíme 5-8 minut.

3

Cizrnový teplý salát dáme do misek, posypeme petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept