Jednoduchý recept

Lesnická šunka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 634
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

120 g Hříbky čerstvé
30 g Máslo bylinkové
30 g Máslo čerstvé
30 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
200 g Šunka dušená
2 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 919kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
6% Sodík 123 mg
19% Bílkoviny 11 g

Lesnická šunka postup přípravy receptu:

1

Silnější plátky šunky opečeme krátce na másle.

2

Nakrájíme hříbky, osmahneme na rozpuštěné slanině a dusíme krátce s červeným vínem. Mírně osolíme a tuto směs dáme na plátky šunky.

3

Na jednotlivé porce přidáme lžičku bylinkového másla.

Poznámka

K příloze je vhodné bílé pečivo a brusinkový kompot.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept