Jednoduchý recept

Rýže s kari, kukuřicí a tofu sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 63425
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 ks Cibule
130 g Kukuřice cukrová nakládaná
1 polévková lžíce Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 špetka Pepř bílý
25 g Pórek
100 g rýže vařená, natural,
2 špetka Sůl
190 g Sýr sójový - Tofu
0,5 kávová lžička Kari koření

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 969kJ
9% Sacharidy 31 g
10% Tuky 8 g
12% Sodík 245 mg
19% Bílkoviny 11 g

Rýže s kari, kukuřicí a tofu sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou cibuli a pórek pokrájíme nadrobno. Cukrovou konzervovanou kukuřici scedíme a necháme okapat. Tofu sýr nakrájíme na malé kostičky.

2

V hluboké teflonové pánvi rozehřejeme olej, na něm zpěníme cibuli s pórkem, přimícháme kari koření, tofu sýr a krátce, za stálého míchání směs orestujeme. Přimícháme kukuřici, pod poklicí ji podusíme přibližně 3 minuty. Pak přidáme horkou uvařenou rýži, vše ochutíme sójovou omáčkou, pepřem, případně i solí. Rýži s kukuřicí a sýrem zlehka promícháme, prohřejeme a hned teplou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept