Jednoduchý recept

Vepřová přírodní pečeně s barevnou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63438
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory vařené
150 g Brokolice
1 stroužek Česnek
1 špetka Kmín celý
100 g Květák
80 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
80 g Vepřová kýta
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 586kJ
12% Sacharidy 43 g
18% Tuky 13 g
59% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Vepřová přírodní pečeně s barevnou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené vepřové maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáče. Přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme trochou vody a pečeme v troubě doměkka.

2

Omytou brokolici a květák rozebereme na růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka a vše povaříme v mírně osolené vodě.

3

Upečené maso podáváme s vařenou zeleninou a bramborami, přelité vypečenou šťávou z masa. Ozdobíme nasekanopu petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept