Jednoduchý recept

Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6344

Ingredience

3 ks Jablka
1 ks Sůl
750 g Vepřová plec
0,1 l Víno červené
1 ks Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 562kJ
8% Sacharidy 31 g
51% Tuky 38 g
4853% Sodík 97 g
60% Bílkoviny 33 g

Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso očistíme, omyjeme, osolíme a vložíme do kastrolu, kde jej podlijeme trochou horké vody a necháme péct do poloměkka.

2

Zelí omyjeme a nakrájíme na proužky, přidáme k masu a pečeme téměř do měkka.

3

Deset minut před koncem pečení přidáme nastrouhaná jablka. Na závěr vše zalijeme vínem, dle chuti přisolíme a necháme přejít varem.

4

Jako přílohy podáváme brambory vařené i pečené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept