Jednoduchý recept

Rizoto s mletým hovězím a vepřovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63441
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 stroužek Česnek
40 g Cibulka jarní
40 g Hovězí maso mleté
5 g Olej rostlinný
50 g Paprika červená
80 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
35 g Rýže dušená
1 špetka Sůl
20 g Sýr Eidam cihla 30%
30 g Vepřové maso mleté
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 300kJ
5% Sacharidy 19 g
21% Tuky 16 g
15% Sodík 293 mg
40% Bílkoviny 23 g

Rizoto s mletým hovězím a vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na oleji orestujeme očištěnou, nasekanou cibulku i s natí. Přidáme mleté maso, prolisovaný česnek, očištěné, na kostičky nakrájené papriky, osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody a za stálého míchání 5 minut restujeme.

2

Do masové směsi vmícháme vařenou nebo dušenou rýži.

3

Rizoto při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept