Jednoduchý recept

Játra na oreganu, zelný salát

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63443
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory vařené
1 stroužek Česnek
50 g Jablka
140 g Játra vepřová
30 g Mrkev kořen
5 g Olej rostlinný
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
1 špetka Sůl
120 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 616kJ
11% Sacharidy 41 g
13% Tuky 10 g
30% Sodík 606 mg
60% Bílkoviny 34 g

Játra na oreganu, zelný salát postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra nakrájíme na plátky a okraje nakrojíme. Játra opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme oreganem.

2

Kysané zelí překrájíme, omyté jablko nakrájíme na kousky, očištěnou mrkev nasrouháme. Vše promícháme v míse a ochutíme solí, pepřem a sladidlem. Salát necháme v chladu odležet.

3

Připravené plátky jater opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi.

4

Játra podáváme s vařenými bramborami a zelným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept