Jednoduchý recept

Králičí maso na rajčatech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63446
Kategorie: Maso

Ingredience

120 g Brambory vařené
2 stroužek Česnek
20 g Cibule
10 g Fenykl sladký - hlíza
130 g Králičí maso
1 špetka Pepř černý mletý
130 g Rajčata
1 špetka Rozmarýn sušený
1 špetka Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 379kJ
10% Sacharidy 35 g
10% Tuky 8 g
30% Sodík 591 mg
54% Bílkoviny 30 g

Králičí maso na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Očištěné králičí maso osolíme, opepříme a orestujeme v kastrolu na oleji. Přidáme nasekaný česnek a cibuli, najemno nakrájený fenykl a rozmarýn. Podlijeme vodou a dusíme.

2

Když je maso měkké, přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a dusíme ještě 20 minut.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Pokrm doplníme hlávkovým salátem se sladkokyselou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept