Jednoduchý recept

Špenátové gnocchi s kuřecím steakem a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 29 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 17 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 63464
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Špenátové gnocchi
120 g Gnocchi špenátové
1,5 kávová lžička Sůl
30 g Sýr Gran Moravia
2 l Voda pitná
Kuřecí steak
0,5 kávová lžička Kmín drcený
200 g Kuřecí prsa
0,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř bílý
4 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 246kJ
6% Sacharidy 21 g
14% Tuky 11 g
60% Sodík 1 g
51% Bílkoviny 29 g

Špenátové gnocchi s kuřecím steakem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, přidáme sůl a dáme ji vařit. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, podélně je rozkrojíme na tenčí plátky. Ochutíme je čerstvě pomletým pepřem, solí a drceným kmínem.

2

V teflonové pánvi rozpálíme olej, na něm orestujeme z každé strany kuřecí prsa. Pak je poprášíme hladkou moukou, snížíme teplotu a pod poklicí je chvíli podusíme.

3

Do vroucí vody nasypeme špenátové gnocchi. Promícháme je, snížíme teplotu a pomalu je vaříme do doby, až vyplavou napovrch. Poté je sítem vyjmeme, dáme do mísy, promícháme s nastrouhaným českým parmazánem Gran Moravia. Promíchané horké špenátové noky se sýrem dáme na talíře, přidáme k nim kuřecí steaky, polijeme je výpekem a hned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept