Jednoduchý recept

Kuřecí játra s francouzskou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63474

Ingredience

Dušená zelenina
0,5 polévková lžíce Máslo nízkokalorické
2 špetka Pepř bílý
0,3 kávová lžička Sůl
250 g Zeleninová směs francouzská - mražená
Restovaná játra
1 kávová lžička Bazalka
2 špetka Chilli koření mleté
2 ks Cibulka lahůdková
250 g Játra kuřecí
1 polévková lžíce Olej sezamový
2 špetka Pepř bílý
3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 995kJ
2% Sacharidy 6 g
17% Tuky 13 g
27% Sodík 537 mg
43% Bílkoviny 24 g

Kuřecí játra s francouzskou zeleninou postup přípravy receptu:

1

V pánvi na rozehřátém másle podusíme mraženou francouzskou zeleninovou směs podle návodu. Pak ji ochutíme solí a bílým pepřem.

2

Očištěná a omytá kuřecí játra osušíme. Lahůdkovou cibulku pokrájíme na kroužky.

3

V pánvi rozehřejeme olej, na něm zpěníme cibulku, přimícháme játra a orestujeme je. Když jsou hotová, ochutíme je solí, chilli, citrónovým pepřem, přidáme sušenou bazalku a krátce je pod poklicí podusíme (1-2 minuty).

4

Pak k játrům přidáme dušenou zeleninovou směs, promícháme a hned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept