Jednoduchý recept

Perníkové nepečené řezy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63482
Kategorie: Perníky

Ingredience

0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
80 ml Mléko polotučné
360 g Perník
Na krém
0,5 polévková lžíce Citronová kůra
200 g Créme fraiche
2 polévková lžíce Cukr moučkový
2 ks Cukr vanilka
150 g Jogurt bílý
250 g Tvaroh tučný
40 ml Voda pitná
0,5 balení Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 133kJ
17% Sacharidy 60 g
34% Tuky 26 g
1% Sodík 12 mg
19% Bílkoviny 11 g

Perníkové nepečené řezy postup přípravy receptu:

1

Na krém v misce ve vlažné vodě rozmícháme želatinový ztužovač zastudena.

2

V míse promícháme creme fraiche, tvaroh, jogurt, citronovou kůru a cukry. Do tvarohové hmoty zašleháme ztužovač.

3

Formu vyložíme alobalem a vyložíme v jedné vrstvě polovinou perníku, který jsme nakrájeli na plátky silné 1,5 cm. Perník pokapeme citronovou šťávou, potřeme mlékem a zalijeme polovinou krému. Tu překryjeme zbylými plátky perníku, opět pokapeme citronovou šťávou, potřeme mlékem a zalijeme zbylým krémem.

4

Takto připravené řezy necháme v lednici uležet, nejlépe přes noc.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept