Jednoduchý recept

Domácí lečo - polotovar

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63484
Kategorie: Zelenina

Ingredience

3 kg Paprika zelená
3 kg Rajčata
1 kávová lžička Sůl
350 g Tuk ztužený

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 181kJ
5% Sacharidy 17 g
32% Tuky 24 g
3% Sodík 68 mg
6% Bílkoviny 3 g

Domácí lečo - polotovar postup přípravy receptu:

1

Zeleninu opláchneme, papriky zbavíme semínek.

2

Rajčata i papriky nakrájíme, vložíme na rozpálený tuk, osolíme a podusíme.

3

Podušenou zeleninu dáme do zavařovacích sklenic a zhruba 60 minut sterilujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept