Recept

Hovězí s hříbky a pórkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 63494
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibulka lahůdková
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
190 g Hovězí maso zadní
200 g Hříbky čerstvé
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 špetka Paprika mletá sladká
3 špetka Pepř černý mletý
60 g Pórek
4 ks Rajčata Cherry
0,5 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 769kJ
3% Sacharidy 12 g
7% Tuky 5 g
14% Sodík 272 mg
43% Bílkoviny 24 g

Hovězí s hříbky a pórkem postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostky velké přibližně 2x2 cm. Očištěnou lahůdkovou cibulku s mladým pórkem nakrájíme na kolečka. Očištěné a omyté hříbky pokrájíme na plátky. Cherry rajčátka omyjeme a přepůlíme.

2

V kastrólu zpěníme cibulku, přidáme k ní maso a společně smažíme do doby, až se z masa zredukuje šťáva. Pak maso osolíme, posypeme kmínem, pepřem, mletou paprikou, maso podlijeme vodou a pod poklicí ho budeme pomalu dusit doměkka 35 minut. K masu pak přidáme pokrájené hříbky, dále necháme maso s houbami dusit 30 minut. Nakonec přidáme pórek, rajčata, směs dochutíme lžičkou hořčice, podle chuti dosolíme a dusíme dalších 10 minut.

3

Hovězí maso s hříbky a pórkem hned podáváme. Dobrou chuť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept