Jednoduchý recept

Tatarka z kysané smetany

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63513

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr moučkový
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
4 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Smetana kysaná
0,3 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 404kJ
3% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
139% Sodík 3 g
4% Bílkoviny 2 g

Tatarka z kysané smetany postup přípravy receptu:

1

Okurky a cibuli nakrájíme najemno.

2

V misce pečlivě promícháme smetanu se zbylými surovinami a necháme pod fólií v lednici vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept