Jednoduchý recept

Krůtí maso s jarní zeleninkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63514

Ingredience

20 g Feferony
100 g Kedlubna
130 g Krůtí prsa
7 g Olej rostlinný
10 g Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
80 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
3% Sacharidy 12 g
21% Tuky 15 g
20% Sodík 409 mg
55% Bílkoviny 31 g

Krůtí maso s jarní zeleninkou postup přípravy receptu:

1

Omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka, oloupanou kedlubnu rozkrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky. Feferonku zbavíme zrníček a nakrájíme ji na tenké plátky.

2

Omyté a osušené krůtí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Přidáme připravenou zeleninu a papričku, přilijeme sójovou omáčku a vše podusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenou celozrnnou rýží dochucenou kari kořením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept