Jednoduchý recept

Filé se sýrovou omáčkou a zeleninovou oblohou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63516
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory vařené
120 g Filé rybí
100 ml Mléko odtučněné
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Okurka salátová
5 g Olej rostlinný
30 g Paprika červená
30 g Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
20 g Sýr Niva (Rokfór)

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 622kJ
10% Sacharidy 37 g
7% Tuky 5 g
38% Sodík 758 mg
110% Bílkoviny 62 g

Filé se sýrovou omáčkou a zeleninovou oblohou postup přípravy receptu:

1

Omytou porci rybího filé osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na pánvi na oleji. Filé přendáme do pekáčku a uchováme na teplém místě.

2

Zbylý olej v pánvi zaprášíme hladkou moukou, zalijeme mlékem a za stálého promíchávání chvíli povaříme. Potom přidáme nastrouhaný sýr a když se v omáčce rozpustí, odstavíme z plotny a vmícháme nasekanou petrželku.

3

Zeleninu omyjeme, salátovou okurku nakrájíme na kolečka, očištěnou papriku nakrájíme na nudličky.

4

Filé přelijeme sýrovou omáčkou a podáváme s vařenými bramborami. Obložíme připravenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept