Jednoduchý recept

Rybí filet v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63522
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory vařené
1 kávová lžička Citronová šťáva
3 g Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
200 g Treska filety
150 g zeleninová směs mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 461kJ
6% Sacharidy 20 g
4% Tuky 3 g
24% Sodík 474 mg
3% Bílkoviny 2 g

Rybí filet v alobalu postup přípravy receptu:

1

Rybí filet položíme na čtverec alobalu, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Okořeníme mletou paprikou a zasypeme mraženou zeleninovou směsí. Alobal dobře zabalíme.

2

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Můžeme použít filet z jiné ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept