Jednoduchý recept

Treska se zeleninou zapečená v sýru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63523
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory vařené
1 kávová lžička Citronová šťáva
50 g Cuketa
100 g Kedlubna
3 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Mrkev kořen
5 g Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
20 g Sýr Eidam cihla 30%
130 g Treska filety
500 ml Voda pitná
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 047kJ
10% Sacharidy 35 g
11% Tuky 8 g
28% Sodík 566 mg
18% Bílkoviny 10 g

Treska se zeleninou zapečená v sýru postup přípravy receptu:

1

Filet z tresky osolíme, opepříme, okořeníme mletým zázvorem a pokapeme citronovou šťávou. Poprášíme zlehka hladkou moukou a krátce opečeme na oleji na pánvi.

2

Mrkev a kedlubnu oloupeme a nakrájíme na kostičky, omytou cuketu neloupeme, jen nakrájíme na kostičky. Zeleninu krátce povaříme.

3

Zeleninu rozložíme na filet z tresky, přidáme plátek sýru a zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

4

Podáváme s vařenými bramborami, ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept