Jednoduchý recept

Tuňáková pizza s pórkem a rajčaty

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63525
Kategorie: Pizza

Ingredience

1 špetka Bazalka sušená
3 g Droždí
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Olej olivový
50 g Pórek
70 g Rajčata
1 špetka Sůl
20 g Sýr Eidam cihla 30%
100 g Tuňák ve vlastní šťávě
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 648kJ
11% Sacharidy 41 g
12% Tuky 9 g
18% Sodík 355 mg
68% Bílkoviny 38 g

Tuňáková pizza s pórkem a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Z hladké mouky, droždí, lžičky oleje a 2 lžic vlažné vody vypracujeme těsto.

2

Těsto rozválíme na plát, položíme do vhodné zapékací formy a potřeme zbylým olejem.

3

Na těsto rozložíme omytá, na plátky nakrájená rajčata, pórek a kousky tuňáka ve vlastní šťávě. Osolíme, okořeníme bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

4

Pizzu pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept