Jednoduchý recept

Kapr na žampionech, zeleninový salát

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63549
Kategorie: Maso

Ingredience

120 g Brambory vařené
30 g Cibule
1 ks Citrony
140 g Kapr obecný
3 g Máslo čerstvé
40 g Mrkev kořen
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
2 špetka Sůl
30 g Žampiony čerstvé
100 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 577kJ
13% Sacharidy 45 g
15% Tuky 11 g
42% Sodík 838 mg
55% Bílkoviny 31 g

Kapr na žampionech, zeleninový salát postup přípravy receptu:

1

Omytou porci kapra osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a po obou stranách opečeme v pekáčku na másle. Maso vyjmeme.

2

Na výpeku orestujeme očištěné, nakrájené žampiony a cibuli, přidáme porci kapra a pekáček dáme do středně vyhřáté trouby. Pečeme do změknutí masa.

3

Omyté čínské zelí nakrájíme na nudličky, očištěnou mrkev jemně nastrouháme. Smícháme v míse a přelijeme sladkokyselou zálivkou z octa, soli, pepře a sladidla.

4

Podáváme s vařenými bramborami, porci kapra ozdobíme plátkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept