Jednoduchý recept

Rajčata s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 63550
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
5 g Olej olivový
0,5 kávová lžička Petržel - nať
150 g Rajčata
50 g Rohlík celozrnný
100 g Tuňák ve vlastní šťávě
0,3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 811kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
1% Sodík 28 mg
50% Bílkoviny 28 g

Rajčata s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Tuňáka vyklopíme z konzervy a v míse rozdělíme na kousky. Přidáme kousek nakrájeného vařeného vejce a omytá, na plátky nakrájená rajčata.

2

Vše zakapeme olejem rozmíchaným se solí, pepřem, citronovou šťávou a nasekanou petrželkou.

3

Podáváme s celozrnným pečivem.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept