Jednoduchý recept

Brněnský drak s pečeným bramborem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 63562

Ingredience

8 ks Brambory
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Kečup
2 kávová lžička Křen
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 680kJ
13% Sacharidy 46 g
47% Tuky 35 g
26% Sodík 524 mg
62% Bílkoviny 35 g

Brněnský drak s pečeným bramborem postup přípravy receptu:

1

Brambory vaříme vcelku 20 minut. Poté jejich slupku nařežeme do kříže a pečeme 10 minut na 220 °C.

2

Vepřové maso rozřízneme na dva plátky, každý osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na pánvi z obou stran a pak i s výpekem přidáme na 10 minut přikryté do trouby k bramborám.

3

Výpek z masa svaříme na polovinu.

4

Na dva talíře rozdělíme brambory a plátky masa, zalijeme omáčkou. Maso ještě ozdobíme kečupem a hořčicí a na každý plátek dáme lžičku strouhaného křenu nebo křenexu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept