Jednoduchý recept

Vařená rýže s jarní cibulkou a pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 63570
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Cibule lahůdková
0,5 polévková lžíce Máslo nízkokalorické
0,5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
40 g Pórek
85 g rýže basmati vařená
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 96 kcal
Kilojoule 401kJ
3% Sacharidy 12 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 120 mg
3% Bílkoviny 2 g

Vařená rýže s jarní cibulkou a pórkem postup přípravy receptu:

1

Očistíme pórek s jarní cibulkou a pokrájíme je na tenká kolečka.

2

V pánvi na rozehřátém másle s olejem zeleninu zpěníme, poté ji zlehka vmícháme do uvařené rýže, podle chuti dosolíme a hned podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept