Jednoduchý recept

Pečené rybí filé s jogurtem a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 42 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63577

Ingredience

250 g Aljašská Treska filé LIDL
100 g Jogurt nízkotučný
3 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 30%
0,5 kávová lžička Sůl mořská
1 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 176kJ
1% Sacharidy 5 g
16% Tuky 12 g
26% Sodík 529 mg
67% Bílkoviny 38 g

Pečené rybí filé s jogurtem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Troubu si předehřejeme na 190°C. Zapékací misku vytřeme olejem. Mražené rybí filé z tresky rozkrájíme na obdélníky, omyjeme je, osušíme, ochutíme solí, pepřem, kmínem a naskládáme je misky.

2

V míse rozmícháme bílý jogurt s nastrouhaným sýrem a drobně pokrájeným mladým koprem. Jogurtovou zálivkou přelejeme rybí filé a vložíme do středu předehřáté trouby. Pečeme přibližně 30 minut dozlatova.

3

Horké porce dáme na talíře a hned servírujeme. Dobrou chuť.

Poznámka

Příloha: vařené brambory nebo natural rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept