Jednoduchý recept

Zapečené rybí filé na kysaném zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 37 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63583

Ingredience

1 ks Cibulka lahůdková
2 špetka Kmín drcený
2 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Sůl
250 g Zelí kysané
Smažené filé
0,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej sezamový
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl mořská
250 g rybí filé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 697kJ
7% Sacharidy 26 g
10% Tuky 7 g
19% Sodík 372 mg
3% Bílkoviny 2 g

Zapečené rybí filé na kysaném zelí postup přípravy receptu:

1

Troubu si předehřejeme na 200°C. Kysané zelí mírně promyjeme v sítu, pak ho dáme do mísy. Lahůdkovou cibulku očistíme a pokrájíme na kroužky. Přidáme ji k zelí, přidáme ještě pálivou papriku, kmín a podle chuti zelí případně dosolíme.

2

Mražené rybí filé z tresky omyjeme, osušíme, ochutíme solí, pepřem a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozehřejeme olej, na něm rybí filé osmažíme z každé strany dozlatova.

3

Zapékací misku vytřeme zbývajícím olejem ze smaženého filé, na dno dáme kysané zelí, na ně položíme porce filé a zapékací misku vložíme do vyhřáté trouby. Filé se zelím pečeme přibližně 20 minut.

4

Horké porce dáme na talíře a hned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept