Jednoduchý recept

Tatarák s kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63587
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule červená
3 kávová lžička Hořčice Dijonská
250 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Kapary
1 ks Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,3 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Tabasco
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
Na topinky
1 stroužek Česnek
4 krajíc Chléb konzumní
1 polévková lžíce Sádlo škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 651 kcal
Kilojoule 2 722kJ
23% Sacharidy 81 g
14% Tuky 10 g
113% Sodík 2 g
81% Bílkoviny 45 g

Tatarák s kapary postup přípravy receptu:

1

Maso umeleme, kapary posekáme, cibuli nakrájíme najemno, okurku nakrájíme na kostičky. Do žloutku zašleháme hořčici, protlak, worcester a tabasco.

2

V míse pečlivě promícháme maso se všemi zbylými surovinami.

3

Na pánvi usmažíme po obou stranách krajíce chleba, potřeme je česnekem a podáváme k tataráku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept