Recept

Treska s mexickým kořením a mraženou zeleninou

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63602

Ingredience

200 g Aljašská Treska filé LIDL
0,5 kávová lžička Koření mexické
0,5 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
Mražená zelenina
0,5 kávová lžička Koření mexické
0,5 polévková lžíce Olej olivový
250 g Zeleninová směs mexická - Bonduel

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 801kJ
5% Sacharidy 17 g
6% Tuky 5 g
15% Sodík 293 mg
37% Bílkoviny 21 g

Treska s mexickým kořením a mraženou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené filety z tresky potřeme olejem, osolíme je a posypeme mexickým kořením. Filety na chvíli odložíme. Troubu si předehřejeme na 200°C.

2

V pekáčku na plotně rozehřejeme olej, dáme na něj zmrazenou zeleninovou směs, prohřejeme ji, ochutíme též mexickým kořením a promícháme. Plotnu vypneme. Na zeleninu poklademe ochucené filety z tresky a pekáček vložíme do horké trouby. Pečeme přibližně 15 minut, poté filety obrátíme a pečeme dalších 15 minut dozlatova.

3

Upečené porce se zeleninou dáme na talíře a hned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept