Jednoduchý recept

Hříbková pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63615

Ingredience

0,5 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
3 ks Hříbky čerstvé
2 špetka Kmín drcený
1 polévková lžíce Máslo nízkokalorické
2 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Sýr Lučina - termizovaný
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 504kJ
5% Sacharidy 19 g
35% Tuky 26 g
13% Sodík 254 mg
30% Bílkoviny 17 g

Hříbková pomazánka postup přípravy receptu:

1

Očištěnou cibuli pokrájíme nadrobno. Čerstvé malé hříbky očistíme, omyjeme a pokrájíme na velmi malé kostičky. Polovinu z velmi malé chilli papričky a omytou petrželku drobně nakrájíme.

2

V pánvi si rozehřejeme máslo, na něm zpěníme cibuli, přidáme pokrájené hříbky, chilli a houby vysmažíme z vlastní šťávy. Ochutíme je solí, drceným kmínem a necháme je vychladnout.

3

Vychladlé hříbky s chilli dáme do mísy, přidáme přírodní sýr, petrželku a vše dobře vymícháme. Podle chuti můžeme pomazánku dosolit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept