Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 63629
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Česnek
200 ks Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Italský guláš - 43g hov.masa,10g oleje,sůl,10g cibule,15g rajčat.protlaku,sladká mletá paprika,2g hl.mouky, zelená petrželka
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
7 g Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
250 g Rýže loupaná
1 špetka Šafrán
200 g Slanina anglická
400 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

332% Kalorie 6,559 kcal
Kilojoule 27 443kJ
119% Sacharidy 429 g
29% Tuky 22 g
6601% Sodík 132 g
2017% Bílkoviny 1,135 g

Arroz al horno postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji dozlatova. Dáme stranou.

2

Rajčata oloupeme a 4 rajčata nakrájíme na kousky a jedno nakrájíme na plátky.

3

Do výpeku z masa dáme na kousky nakrájená rajčata a rýži a krátce orestujeme. Poté vše přesypeme do zapékací misky.

4

Doprostřed zapékací misky s rýží zapíchneme palici česneku, kterou jsme seřízli tak, aby vyčuhovaly všechny stroužky.

5

Rajče nakrájené na plátky rozložíme kolem palice česneku.

6

Brambory a slaninu také nakrájíme na plátky a uděláme s nimi to, co s rajčetem.

7

Vývar smícháme se šafránem a přelijeme jím celou směs.

8

Pečeme 30-40 minut na 190 °C. Tekutina by se měla ztratit a rýže změknout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept