Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63684

Ingredience

1 ks Celer bulvový
0,5 kávová lžička Grilovací koření
150 ml Olej rostlinný
150 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná
150 g Šunkový salám
Na obalení
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Strouhanka
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 983kJ
7% Sacharidy 25 g
76% Tuky 57 g
19% Sodík 389 mg
48% Bílkoviny 27 g

Celeráček postup přípravy receptu:

1

Větší celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na pláty. V osolené vodě je uvaříme a necháme okapat.

2

Polovinu plátků potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme grilovacím kořením a poklademe plátky salámu. Druhou polovinu plátků také potřeme vejcem a potřenou stranou přitiskneme na salám. Takto připravený celer obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme po obou stranách v rozpáleném oleji na středním plameni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept