Jednoduchý recept

Rychlý tuňákový salát s červeným zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 63710
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibulka lahůdková
2 špetka Pepř černý mletý
80 ml Smetana zakysaná 12%
0,3 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Feta
200 g Tuňák ve vlastní šťávě
180 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 144kJ
3% Sacharidy 10 g
18% Tuky 14 g
27% Sodík 545 mg
59% Bílkoviny 33 g

Rychlý tuňákový salát s červeným zelím postup přípravy receptu:

1

Konzervovaného tuňáka ve vlasní šťávě scedíme, maso dáme do mísy. Přidáme k němu na kolečka pokrájenou lahůdkovou cibulku, nastrouhané červené čerstvé zelí a na kostičky pokrájený přírodní sýr. Přidáme zakysanou smetanu, podle chuti sůl a pepř. Salát dobře promícháme a hned ho servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept