Jednoduchý recept

Asijský salát s tuňákem, růžičkovou kapustou a broskví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 63714
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Broskve
1 ks Chilli paprička
1 kávová lžička Citrónová šťáva
155 g Escuris Tuňák v olivovém oleji
320 g Kapusta růžičková
4 ks Rajčata Cherry
100 g Salát Mizuna
1 kávová lžička Sůl
2 špetka Sůl bylinková
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 594kJ
7% Sacharidy 24 g
2% Tuky 1 g
21% Sodík 428 mg
18% Bílkoviny 10 g

Asijský salát s tuňákem, růžičkovou kapustou a broskví postup přípravy receptu:

1

Růžičkovou kapustičku očistíme, omyjeme a každou růžičku rozkrojíme na čtvrtiny. V kastrólku si přivedeme k varu osolenou vodu s bobkovým listem, ve které růžičkovou kapustičku povaříme 3 minuty, aby byla na skus - al dente. Poté ji zcedíme a necháme vychladnout.

2

Malou chilli papričku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme ji na nudličky. Omytá cherry rajčata rozkrájíme na poloviny. Omytou oloupanou čerstvou broskev rozpůlíme, odstraníme pecku a pokrájíme ji na půlměsíčky. Omyjeme si listy salátu, vodu setřepeme, listy natrháme na menší kusy a dáme je do mísy.

3

K salátovým listům přidáme pokrájenou růžičkovou kapustu, broskev, chilli papričku, tuňáka v olivovém oleji (i s olejem), Mozzarellu - třešničky, vše promícháme, podle chuti osolíme bylinkovou solí a pokapeme citrónovou šťávou. Znovu vše promícháme, mísu s hotovým salátem ozdobíme pokrájenými rajčátky a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept