Jednoduchý recept

Tataráček z lososa a rajčat

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63716
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Losos - filety
100 g Losos uzený
250 g Rajčata
Na zálivku
1 ks Cibule lahůdková
50 ml Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
3 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 894kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 11 g
7% Sodík 144 mg
41% Bílkoviny 23 g

Tataráček z lososa a rajčat postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno, filety lososa i uzeného lososa rovněž nakrájíme nadrobno, přidáme k rajčatům, promícháme a pod fólií necháme v lednici vychladit.

2

Cibuli a kopr nakrájíme najemno a smícháme s ostatními surovinami na zálivku.

3

Vychlazená rajčata s lososem přelijeme zálivkou a promícháme.

Poznámka

Podáváme s opečenými plátky veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept