Recept

Kremrole s jablečnou pěnou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63733
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

250 g Máslo čerstvé
350 g Mouka pšeničná hladká T 650
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
Na náplň
350 g Cukr moučkový
250 g Jablka
2 ks Vaječný bílek slepičí
Na vymazání
20 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 862 kcal
Kilojoule 3 608kJ
30% Sacharidy 108 g
60% Tuky 45 g
1% Sodík 24 mg
16% Bílkoviny 9 g

Kremrole s jablečnou pěnou postup přípravy receptu:

1

Plech vymažeme máslem, troubu předehřejeme na 150 °C.

2

Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, zabalíme do fólie a uložíme na hodinu do lednice.

3

Odpočinuté těsto tence vyválíme, nakrájíme na pruhy a navineme na trubičky. Klademe na plech a v předehřáté troubě pečeme dozlatova. Upečené kremrole necháme vychladit a plníme jablečnou pěnou.

4

Na pěnu oloupeme jablka, vykrojíme jádřince a jablka nastrouháme najemno. Vložíme spolu s cukrem a bílky do mísy a šlehačem ušleháme dotuha.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept