Recept

Kukuřičné bezlepkové tortilly s fazolí, kukuřicí a avokádem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63787

Ingredience

230 g Fazole červené sterilované
100 g Kukuřice cukrová nakládaná
3 ks Rajčata
4 ks Tortilly bezlepkové
Ochucený salát
1 kávová lžička Olej sezamový
2 špetka Pepř citronový
80 g Salát listový Dubáček
Avokádová pomazánka
2 ks Avokádo
0,5 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 špetka Pepř bílý
2 špetka Sůl mořská
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 051kJ
7% Sacharidy 26 g
21% Tuky 16 g
16% Sodík 319 mg
12% Bílkoviny 7 g

Kukuřičné bezlepkové tortilly s fazolí, kukuřicí a avokádem postup přípravy receptu:

1

Zralá omytá rajčata pokrájíme na plátky. Z omytých listů salátu setřememe vodu, dáme je do mísy, pokapeme je sezamovým olejem, ochutíme čerstvě pomletým citrónovým pepřem a salát promícháme.

2

Omytá 2 avokáda rozpůlíme, vyjmeme pecky, dužinu vyškrabeme lžicí do mísy. Přidáme k ní 2 utřené stroužky česneku, sůl, pepř a omytý, nadrobno pokrájený kopr a dužinu se všemi ingrediencemi dobře promícháme.

3

Červené fazole v chilli omáčce si v rendlíku ohřejeme, přidáme scezenou cukrovou kukuřici a směs promícháme.

4

Na talíře dáme ohřáté bezlepkové kukuřičné tortilly. Na každou poklademe listy salátu, na které rozetřeme kopečky avokádové dužinu. Na dužinu rozdělíme fazolovou směs i s omáčkou, povrch ozdobíme plátky rajčat a hned teplé tortilly servírujeme. Dobrou chuť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept