Jednoduchý recept

Pyré z červené řepy s jablkem, s hruškou a feta sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 63844
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

400 g Červená řepa
0,5 polévková lžíce Citrónová šťáva
1 ks Hrušky
1 ks Jablka
50 g Oříšky piniové
2 polévková lžíce Sirup javorový
100 g Sýr Feta
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 823kJ
7% Sacharidy 24 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 195 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pyré z červené řepy s jablkem, s hruškou a feta sýrem postup přípravy receptu:

1

Omytou červenou řepu dáme do kastrólku, zalijeme ji vodou a uvaříme ji doměkka. Vaříme ji přibližně 25 minut.

2

Uvařenou řepu oloupeme, pokrájíme ji na koustky a dáme do mixéru. Omyté oloupané ovoce jablko a hrušku nastrouháme a přidáme k řepě. Ještě přidáme javorový sirup, citrónovou šťávu a vše rozmixujeme na husté pyré.

3

Pyré rozdělíme do misek, povrch posypeme ořechy, rozdrobeným feta sýrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept