Recept

Bezlepkový vaječný cibuláček

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 62 minut
Doba přípravy: 17 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63845

Ingredience

Na vytření a vysypání formy
1 polévková lžíce Mouka bezlepková Mantler
0,5 polévková lžíce Olej olivový
Těsto
3 ks Cibule
125 g Jogurt bílý
2 špetka Kurkuma
125 g Mouka bezlepková Mantler
1 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Sýr Čedar
0,3 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 015kJ
6% Sacharidy 23 g
15% Tuky 11 g
9% Sodík 175 mg
22% Bílkoviny 12 g

Bezlepkový vaječný cibuláček postup přípravy receptu:

1

Troubu si předehřejeme na 180°C. Koláčovou formu vytřeme olejem a vysypeme moukou.

2

Očištěné cibule pokrájíme nadrobno a v pánvi na olivovém oleji cibuli osmažíme dorůžova. Do mísy nasypeme mouku, přidáme k ní nastrouhaný sýr, sůl, pepř, rozšlehaná vejce, 2 špetky kurkumy, nadrobno pokrájenou omytou petrželovou nať a smetanový jogurt. Těsto dobře promícháme a nalijeme do připravené formy. Koláč pečeme v předehřáté troubě přibližně 40-45 minut dozlatova.

3

Upečený koláč po mírném vychladnutí vyklopíme na tác, nakrájíme ho na porce a teplý servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept