Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 63861

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
80 g Slanina vepřová
0,3 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 236kJ
0% Sacharidy 2 g
67% Tuky 50 g
30% Sodík 593 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vaječina postup přípravy receptu:

1

Pažitku nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky, vejce rozšleháme.

2

Máslo rozehřejeme na pánvi, vsypeme slaninu a restujeme. Poté vlijeme vejce a za stálého míchání necháme srazit. Vejce před podáváním osolíme. Podáváme posypané pažitkou.

Poznámka

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept