Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 639
Kategorie: Přílohy

Ingredience

160 g Máslo čerstvé
5 dl Mléko polotučné
200 g Slanina vepřová
2 ks Vaječný žloutek slepičí
6 ks Vejce slepičí
8 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,061 kcal
Kilojoule 4 439kJ
19% Sacharidy 68 g
98% Tuky 74 g
27% Sodík 546 mg
57% Bílkoviny 32 g

Knedlík Pálffy postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme housky na větší kostky a namočíme do mléka.

2

Na kostičky nakrájíme slaninu a necháme ji vyškvařit do sklovita.

3

Utřeme máslo s vejci, které postupně přidáváme a 2 žloutky.

4

Přidáme vymačkanou housku a slaninu, dobře promícháme a osolíme.

5

Vytvarujeme velký knedlík a vložíme do vroucí vody a v páře vaříme 1 1/2 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept