Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 63910

Ingredience

Těsto
2 ks Broskve
30 g Brusinky sušené
3 polévková lžíce Karob
100 g Kokos - mletý (Kopra)
1 polévková lžíce Sirup javorový
2 polévková lžíce Slunečnice jádra
1 špetka Sůl mořská
1 ks Vejce slepičí
Na ozdobení
4 polévková lžíce Brusinky sušené
1 kávová lžička Citrónová šťáva
1 polévková lžíce Med akátový
3 polévková lžíce Sýr Lučina - termizovaný
4 polévková lžíce Řecký jogurt

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 615kJ
5% Sacharidy 17 g
12% Tuky 9 g
2% Sodík 35 mg
5% Bílkoviny 3 g

Brusinkové cookies postup přípravy receptu:

1

Troubu si předehřejeme na 190°C. Omyté čerstvé broskve ponoříme do horké vody na 30 sekund, pak je zchladíme, oloupeme, rozkrojíme, vyjmeme pecky a vidličkou je rozmačkáme na kaši (nebo je rozmixujeme). Přidáme k nim strouhaný kokos, tmavý karob, vejce, javorový sirup, špetku soli a vše dobře promícháme. Pak přidáme nesířené brusinky a loupaná slunečnicová semínka. Znovu vše promícháme a lžicí klademe z ovocné směsi malé hromádky na připravený plech.

2

Připravíme si krém: v misce vyšleháme Lučinu s medem a pár kapkami citrónové šťávy.

3

Pečeme přibližně 15 minut dozlatova. Upečené vychladlé ovocné sušenky - cookies - potřeme krémem, ozdobíme brusinkami a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept