Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63922
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 špetka Česnek sušený
1 ks Citrony
200 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Koření na ryby
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
600 g Pangasius - filety
1 ks Paprika červená
0,5 ks Paprika žlutá
2 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 388kJ
9% Sacharidy 34 g
10% Tuky 7 g
8% Sodík 159 mg
77% Bílkoviny 43 g

Pangasalát postup přípravy receptu:

1

Rozmraženou rybu zakapeme šťávou z půlky citronu a necháme v chladničce asi 50 minut odležet.

2

Papriky zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky, pažitku jemně posekáme, očištěný pórek nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme.

3

Odleželou rybu nakrájíme na kostičky, okořeníme, osolíme a za stálého míchání orestujeme na oleji. Poté ondáme do mísy a necháme vychladnout.

4

Vychladlou rybu smícháme se zeleninou, jogurtem a citronovou šťávou. Uložíme na hodinu do lednice a poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept