Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63936
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Bageta
4 polévková lžíce Kapie
4 polévková lžíce Kečup
200 g Lečo sterilované
200 g Maso mleté - mix
2 polévková lžíce Olej rostlinný
100 g Omáčka boloňská
1 ks Pórek
200 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,151 kcal
Kilojoule 4 815kJ
46% Sacharidy 165 g
43% Tuky 32 g
88% Sodík 2 g
91% Bílkoviny 51 g

Zapékanky postup přípravy receptu:

1

Plech vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 180 °C.

2

Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, sýr nastrouháme najemno, nakládanou kapii nakrájíme na nudličky. Malé bagety příčně a podélně rozpůlíme.

3

Na rozpáleném oleji restujeme za stálého míchání maso, až se začne oddělovat. K masu přimícháme boloňskou omáčku a lečo, které jsme scedili. Podusíme za častého míchání zhruba 15 minut. Poté odstavíme a rozmixujeme.

4

Bagety naskládáme na plech, navrstvíme na ně masovou směs a předehřáté troubě zapékáme asi 10 minut. Před podáváním posypeme sýrem smíchaným s pórkem a ozdobíme kapií. Vrátíme do trouby a pečeme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept