Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 64001
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
2 špetka Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Sádlo škvařené
0,3 kávová lžička Sůl
200 g Šunka dušená
100 g Sýr Eidam cihla 40%
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 567 kcal
Kilojoule 2 370kJ
2% Sacharidy 8 g
52% Tuky 39 g
13% Sodík 264 mg
84% Bílkoviny 47 g

Hemenex postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku a plátky sýra nakrájíme na široké proužky, petržel nakrájíme najemno.

2

Na pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, na ni položíme plátky šunky, prohřejeme a vyklepneme na šunku vejce, vše osolíme a opepříme. Na vejce položíme sýr a necháme ho roztavit.

3

Podáváme posypané petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept