Zdravý recept

Jehněčí polévka s těstovinami fusilli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6402

Ingredience

4 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibule
2 l Hovězí vývar základní
500 g Jehněčí maso
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
425 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
500 g Těstoviny Fusilli

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 778kJ
16% Sacharidy 57 g
12% Tuky 9 g
39% Sodík 785 mg
37% Bílkoviny 21 g

Jehněčí polévka s těstovinami fusilli postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso nakrájíme na kousky a postupně dozlatova orestujeme na rozpáleném oleji. Vyjmeme, osušíme na papírové utěrce.

2

Ve zbylém oleji orestujeme doměkka najemno nakrájenou cibuli a vložíme zpět maso. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a řapíky celeru, drcená rajčata a zalijeme vývarem. Promícháme, přivedeme k varu, snížíme teplotu a pod pokličkou cca 15min provaříme.

3

Poté vložíme těstoviny a za občasného míchání vaříme cca 10min až těstoviny i maso změknou. Ochutíme solí, pepřem, dozdobíme nakrájenou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept