Jednoduchý recept

Ragú z čerstvých hříbků

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 64027

Ingredience

100 ml Demi glace
200 g Hříbky čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
50 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek
50 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 649kJ
2% Sacharidy 8 g
16% Tuky 12 g
12% Sodík 247 mg
5% Bílkoviny 3 g

Ragú z čerstvých hříbků postup přípravy receptu:

1

Očištěné hříbky nakrájíme na kousky a v kastrolu na oleji je zprudka orestujeme. Přidáme oloupanou, nasekanou šalotku a česnek, podlijeme bílým vínem a necháme zredukovat.

2

Potom přidáme omáčku demi glace, osolíme, opepříme a ještě jednou provaříme. Nakonec přilijeme smetanu a přidáme čerstvě nasekané bylinky.

Poznámka

Podáváme s domácími bramborovými noky, jako příloha je vhodný listový špenát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept