Jednoduchý recept

Jemný čokoládový fondant

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (21%)
ID receptu: 64063
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

200 g Čokoláda 70% kakao
150 g Cukr krupice
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 680 kcal
Kilojoule 2 846kJ
15% Sacharidy 55 g
62% Tuky 46 g
4% Sodík 85 mg
21% Bílkoviny 12 g

Jemný čokoládový fondant postup přípravy receptu:

1

Kvalitní hořkou čokoládu a čerstvé máslo rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme ostatní suroviny a vše opatrně prošleháme.

2

Kuchyňské kroužky vyložíme i podložíme pečicím papírem. Ze tří čtvrtin je naplníme připravenou hmotou, necháme krátce zatuhnout v chladu a pečeme v troubě při 190°C 8-12 minut – podle velikosti kroužků. Prostředek fondantu má zůstat tekutý.

Poznámka

Po upečení pocukrujeme, podáváme se zmrzlinou a ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept