Jednoduchý recept

Marinované kedlubny s bylinkovým kozím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (21%)
ID receptu: 64068
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
3 ks Kedlubna
1 polévková lžíce Ocet jablečný
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Sýr kozí bylinkový
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 48 kcal
Kilojoule 202kJ
2% Sacharidy 8 g
2% Tuky 2 g
7% Sodík 139 mg
2% Bílkoviny 1 g

Marinované kedlubny s bylinkovým kozím sýrem postup přípravy receptu:

1

Oloupané kedlubny nakrájíme na tenké plátky, které krátce v kastrůlku ve vodě zblanšírujeme. Teplé plátky kedluben namarinujeme ve sladkokyselém nálevu připraveném z jablečného octa, olivového oleje, soli, pepře a špetky cukru.

2

Marinované kedlubny podáváme s bylinkovým kozím sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept