Jednoduchý recept

Bujon se žloutkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64088
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 polévková lžíce Pažitka
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 454kJ
1% Sacharidy 3 g
11% Tuky 8 g
42% Sodík 839 mg
10% Bílkoviny 6 g

Bujon se žloutkem postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedem k varu silný masový vývar (nejlépe slepičí).

2

Horký vývar nalijeme do polévkových šálků nebo do talířů a ihned přidáme vždy 1 čerstvý žloutek.

3

Bujon při podávání posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept